VLOEREN

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR VELE VLOEREN

Tapijt

Tapijt geeft warmte, huiselijkheid en comfort. Wol, katoen, sisal, cocos, synthetisch tapijt, elk materiaal heeft zijn voordelen. Laat u zich door ons voorlichten om tot de juiste tapijtkeus te komen.

Laminaat

Laminaat heeft vele voordelen. De vloer is slijtvast, sterk, hygienisch, bestand tegen de meeste vlekken en kleurecht. Het assortiment is enorm. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, structuren, V-groef, mat, zijdeglans, hoogglans. Behalve het bekende houtdessin hebben we ook laminaattegels met een marmerlook.

Linoleum

Linoleum is een natuurproduct, gemaakt van lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Dat maakt de linoleum behaaglijk warm en geluiddempend. De vloer is eenvoudig stofvrij en schoon te houden. Linoleum is in vele kleuren en patronen verkrijgbaar. Je kunt ook een eigen ontwerp maken.

Vinyl

Vinyl biedt veel mogelijkheden voor een redelijke prijs. We bieden een ruime keus aan kleuren en dessins. Vinyl is makkelijk in onderhoud. Stofzuigen en af en toe met een speciaal schoonmaakmiddel dweilen is voldoende. Onze merken zijn zo gemaakt, dat ze lange tijd meegaan. Ze hebben een extra beschermlaag en de veerkracht blijft jarenlang behouden.

PVC

PVC heeft een natuurlijke uitstraling en is tevens goed waterbestendig. Het heeft een lange levensduur. PVC wordt steeds populairder en heeft vele decoratiemogelijkheden. Het is uitermate geschikt voor vloerverwarming doordat het een goede warmtegeleider is.

Marmoleum

Marmoleum is een natuurlijk product en ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Doordat marmoleum vaak voorzien is van verschillende toplagen is het een duurzaam product. Het is eenvoudig te reinigen, want er bevinden zich geen naden op de vloer.

LEVERANCIERS

Neem gerust een kijkje op de sites van onze leveranciers voor meer informatie.